Closed Eye

BrowLift - kulmien laminointi

Kulmien laminointi eli BrowLift on tällä hetkellä yksi markkinoiden kuumimmista kauneudenhoidon palveluista. Nyt voit vihdoin saada meiltä tuuheat ja tyyliltään huolitellut ja siistit kulmat!

Kulmien laminointi on kulmakarvojen kestomuotoilua. Laminoinnissa tehdään kulmien kestokäsittely, joka nostaa esille pienetkin mikrokarvat jolloin kulmista tulee paljon tuuheamman näköiset sekä auttaa karvojen muodossa pysymistä. Käsittelyssä kulmat myös värjätään ja siistitään pinseteillä/vahauksella.

 

Brow Lift -käsittely sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheuden tuntua. Hoidon jälkeen kulmat on helppo harjata haluttuun muotoon. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää kulmissa noin 4-6 viikkoa.

Esteet käsittelylle:

  • Raskaus ja imetys - Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoituksen ja karvojen käyttäytymiseen, emme voi siis taata hyvää lopputulosta hoidosta.

  • Alopecia

  • Sytostaatti- ja sädehoidot

  • Silmätulehdukset

Ennen käsittelyyn tulemista:

Varmista, että kulmakarvojen alla oleva iho on terve ja vahingoittumaton, (ei saa olla näppylöitä eikä finnejä, naarmuja, auringon polttamaa ihoa tai hiljattain kemiallisesti kuorittu). Brow Liftiä ei saa myöskään käyttää heti kestopigmentoinnin tai kulmakarvojen tatuoimisen jälkeen. Brow Lift -käsittelyä on suositeltavaa tehdä vasta silloin, kun kestopigmentoinnista on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen:

  • Kulmia ei saa pestä eikä meikata 24h kuluessa käsittelystä.

  • Ravitsevan ja kosteuttavan hoitoaineen käyttö on erittäin suositeltavaa ja tärkeää laminoinnin jälkeen, jotta kulmien kosteustasapaino ja yleiskunto pysyy siistinä koko kasvuajan ja lopputulos kestäisi mahdollisimman pitkään. Myymme hoitolassa Brow Liftille tarkoitettua hoitoöljyä kotiin ja kulmaharjan lisäksi.

  • Lisäravinteet voivat vaikuttaa lopputuloksen kestoon.

BrowLift -kulmien laminointi 55€   

(sis. värjäyksen ja muotoilun)