Wonder Spa

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

©2019 by Wonder Spa

Environ- kasvohoidot

Terve iho tarvitsee päivittäin A-vitamiinia, joka kuitenkin pilkkoutuu auringon valossa. Valovaurio näkyy ihon vanhenemisena, mutta sitä voidaan korjata ja ehkäistä lisäämällä iholle päivittäin A-vitamiinia ja antioksidantteja.

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä, joka perustuu ihon vitamiinikäsittelyyn ja A-vitamiinitasapainon palauttamiseen. Environ -kasvohoidoissa käytetään korkealuokkaisia Environ ihonhoitotuotteita, A-, E-, ja C-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Environ -sarjan päämääränä ovat näkyvät tulokset.

Environ- menetelmän on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Dr. Des Fernandes vuonna 1990. Environ-tuotteet ovat saaneet monia kansainvälisiä tunnustuksia ja Fernandes on yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista, joka on omistanut lähes koko uransa ihon A-vitamiinihoidolle.

 

Nuoruudessaan sairaalalääkärinä toiminut Fernandes sai kimmokkeen elämäntyölleen, kun hän menetti kaksi nuorta potilastaan melanoomalle. 80-luvun alussa Fernandes kiinnostui aineistosta, jonka mukaan A-vitamiinin, ihon terveyden ja aurinkovaurioiden välillä olisi yhteys. Koska idean testaamiseen sopivia tuotteita ei ollut, alkoi hän valmistaa niitä itse.

A-vitamiinin vaikutukset ihossa

 

A-vitamiini on iholle yhtä tärkeää kuin happi ja vesi ihmiskeholle. Kun lapsi syntyy, ihossa vallitsee A-vitamiinitasapaino, joka heikkenee vähitellen UV-säteilyn, ilmansaasteiden ja erilaisten elämäntapatekijöiden seurauksena. Lähes jokainen aikuinen kärsii A-vitamiinivajeesta, minkä vuoksi iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin ja siihen ilmestyy erilaisia muita ongelmia.

A-vitamiini on kosmetiikassa ainutlaatuinen aktiiviaine, joka pystyy tutkitusti hidastamaan ihon ikääntymistä. A-vitamiini muuttaa ihoa myös vahvemmaksi, joustavammaksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi ja auttaa ihon rasvoittuvuudesta johtuviin ongelmiin, kuten akneen. 

 

A-vitamiinin hyödyt iholla:

 •  Ihosolujen uusiutuminen kiihtyy.

 • Parantaa verenkiertoa ihon syvimmissä kerroksissa.

 • Iho paksuuntuu ja sen läpäisevyys heikkenee: kosteus sitoutuu ihoon paremmin.

 • Ihon pintarakenne vahvistuu ja silottuu.

 • Ihon väri heleytyy.

 • Ihon melaniinin tuotanto ja jakautuminen normalisoituvat: tummat läikät kirkastuvat.

 • Talineritys ja keratinisaatio talirauhasissa normalisoituvat.

 • Parantaa terveen kollageenin ja elastiinin tuotantoa: iho silottuu.

 • Soluvälitilan rasvahappojen laatu paranee: hienoiset juonteet tasoittuvat.

 • Ihon verenkierto tehostuu ja ravinteiden kuljetus ihosoluille lisääntyy. 

A-vitamiinipuutoksen oireita ihossa ovat:

 • Rypyt ja juonteet

 • Elottomuus

 • Karheus

 • Elastisuuden ja kiinteyden puute

 • Epätasainen pigmentaatio ja pigmenttiläikät

 • Epäpuhtaudet ja akne

A-vitamiinireaktio

Environ on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa; hoito aloitetaan aina miedolla A-vitamiinivoiteella, josta siirrytään asteittain suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion (punoitus, hilseily, kutina)

 

Tästä huolimatta A-vitamiinireaktio voi olla mahdollinen hoitosarjan edetessä vahvempiin pitoisuuksiin. A-vitamiinin puutoksesta kärsivä iho saattaa reagoida A-vitamiinilisäykseen voimakkaasti. Tämä johtuu siitä, että iholta puuttuu tarpeellinen määrä entsyymejä, kuljettajaproteiineja ja reseptoreita, jotka aktivoituvat A-vitamiinia lisättäessä iholle. Kun A-vitamiinireseptorit normalisoituvat, iho kestää paremmin suurempia määriä A-vitamiinia. Oma oikea taso on saavutettu kun iho vielä sietää päivittäisen A-vitamiinivoiteen käytön, mutta ei reagoi A-vitamiinireaktiolla, joka ei ole vaarallien ja menee ohitse yleensä muutamassa päivässä. Reaktio on osoitus siitä, että tuotteet vaikuttavat. 

Hoitolastamme löydät laajan valikoiman Environ- kotihoitotuotteita. Environ -ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Kaikki Environ -tuotteet on testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

IONZYME® DF- laitehoidosta lisää sivun alhaalla.
 

Kosteuttava A-vitamiinihoito 95€

Ihon toimintoja stimuloiva A-vitamiini- ja antioksidanttihoito kirkastaa, syväpuhdistaa, kosteuttaa ja antaa iholle sen tarvitsemat välttämättömät vitamiinit. Täydellisesti ihon pintaa uudistava kasvohoito. Sisältää iholle soveltuvan kevyen maitohappokuorinnan. Sopii erityisesti kuivalle, herkälle, tukkeutuneelle, UV-vaurioiselle ja rasittuneelle iholle, mutta myös normaalin ja terveen ihon ylläpitoon kaikille ihotyypeille. Voidaan tehdä myös A-vitamiiniin tottumattomalle iholle.

Hoito sisältää ihon puhdistuksen, hellävarainen ja kevyt kemiallinen kuorinta AHA-hapoilla, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan merilevänaamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. (60min) 

Kirkastava C-vitamiinihoito 95€

Ihoa kirkastava ja energiaa antava tehokas C-vitamiinihoito on suunniteltu erityisesti karhealle ja pigmentoituneelle iholle. C-vitamiini kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa epätasaista ihonväriä. Hoito ei sovi salisyylihappo- eli aspiriiniallergisille, herkälle tai akneiholle.

 

Hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorivan C-vitamiiniseerumin, kosteuttavan naamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. (60min) 

Cool Peel -kemialliset kuorinnat 100€

Environ Cool Peel -menetelmä edustaa vallankumouksellista ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environin lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Hoidon periaatteena on madaltaa ihon pH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Käytössämme ovat maitohappo (AHA)- sekä TCA-kuorinnat erilaisina vahvuuksina. Kuorinta-aine valitaan ihotyypin sekä iho-ongelman mukaan.

Happokuorintoja suositellaan akneen, ruusufinniin, tukkeutuneelle sekä paksuuntuneelle, ikääntyneelle ja auringon vaurioittamalle iholle. 

Environ-kuorintoja ei tehdä kesäaikaan vaan ainoastaan pimeään vuodenaikaan, jotta vältettäisiin pigmenttiongelmat. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla esim. kerran viikossa 3-6 viikon jaksoissa. Asiakkaan tulee olla käyttänyt A-vitamiinivoidetta 3 viikkoa ennen happokuorintahoitoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti.

Hoito sisältää ihon puhdistuksen, AHA-happonaamion, hoitavan vitamiinigeelin, kosteuttavan merilevänaamion ja loppuhieronnan vitamiiniöljyllä. (60min)

 

IONZYME® DF- LAITEHOITO

Ionzyme DF- laitehoito laittaa hoitosi seuraavalle tasolle ja moninkertaistaa manuaalihoidon vaikutukset.

Ionzyme DF- kasvohoito on 70-90 minuutin yksilöllisesti räätälöity tehohoito, jossa yhdistetyllä pulsoivan iontoforeesin ja matalataajuisen sonoforeesi ääniaallon avulla imeytetään vitamiineja, kuten A- ja C-vitamiinia, ihon alimpiin kerroksiin. Tämä innovatiivinen ja patentoitu teknologia synnyttää ihoon pieniä kanavia auttaen aktiivisten vitamiinien ja olennaisten ainesosien tunkeutumisen ihoon ja tarjoaa nopeita ja tehokkaita tuloksia.

Ionzyme DF- hoito on toiminut onnistuneesti ja tehokkaasti arpien, aknen, pigmenttiläiskien, ryppyjen ja auringon vaurioittaman ihon hoidossa, mikä saa aikaan uudistuvan, kirkkaamman ja tasaisemman näköisen ihon. Säännöllisellä hoitola- ja kotihoidolla kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu, iho paksuuntuu ja vahvistuu, ja ihon rakenne ja toiminnot paranevat. Environin DF-laitehoito on palkittu useaan kertaan maailmalla eräänä tehokkaimpana laitehoitona erilaisten iho-ongelmien hoidossa.

 • Täysin kivuton ja rentouttava mutta erittäin tehokas.

 • Turvallinen hoito, ei riskejä tai sivuvaikutuksia.

 • Sopii kaikille ihotyypeille, iho-ongelmille ja ikäluokille.

 • Parhaat tulokset, kun asiakas käyttää kotona Environin A- vitamiinivoidetta.

 • Hoito räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

 • Yksittäin otettuna tehostaa ihon toiminnallisuutta ja hoitoaineiden imeytymistä. Parhaimman hoitotuloksen saa yksilöllisellä sarjahoidolla.

Tuloksena iho näyttää:

 • Kiinteämmältä

 • Kuulaammalta

 • Tasaisemmalta

 • Terveemmältä

 • Nuorekkaammalta

Miten hoito tapahtuu?

 

Sonoforeesi: Kasvot on huolellisesti puhdistettu ja haluttu vitamiiniseerumi on levitetty iholle. Koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki.

 

Iontoforeesi: Kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia. Tämän aikana annetaan ihanan rentouttava käsivarsien hieronta.

 

Hoidon lopetus: Naamio poistetaan ja kasvoille levitetään haluttu päivävoide. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.