Erikoiskasvohoidot

                                                  

Timanttihionta

 

Timanttihionta on tehokas tapa puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihiontalaitteessa yhdistyvät laserhiotun timanttihoitopään kuoriva vaikutus imupaineeseen, joka puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja tasoittaa pieniä juonteita. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi, pehmeämpi ja puhtaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoito sopii puhdistettavalle iholle ja ikääntyneelle iholle erityisen hyvin sen hoitotuloksien ansiosta. Hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja asiakkaan toivomusten mukaan.

 Hoito auttaa:

  • pintaryppyihin,

  • laajentuneisiin huokosiin, 

  • pigmenttiläiskien häivyttämiseen 

  • aknen ja pinnallisten aknearpien hoidossa

  • parantaa hoito- ja tehoaineiden imeytymistä ihoon.

  • ihon epäpuhtauksiin ja tukkeumiin

Timanttihiontaa ei voida tehdä akne-lääkityksen aikana, jos iholla on paljon märkiviä näppyjä tai jos iho on rikkoutunut. Rajoitteena myöskin: Ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, lääkärin suorittamat hionnat. Hoitoa ei myöskään suositella kesäaikaan mahdollisten auringon aiheuttaman pigmenttimuutosherkkyyden takia.

Hoidon hinta: 85€

Hoito sis. kaksoispuhdistus, kuorinta timanttiohionnalla, kosteuttava naamio, hieronta, hoitovoide. Kesto 60min.

Ultraäänihoito

 

Ultraäänihoito on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, sekä aktivoida ihon omia toimintoja ja imeyttää tehoaineita syvälle ihon kerroksiin.​ Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Ultraäänihoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, liuottaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin huokosista ilman mekaanista ärsytystä. ​Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus jos iho on oikein tukkoinen. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa ihon kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus. 

Hoitoa jatketaan hoitoaineen imeytyksellä ultraäänellä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Hoitoa voidaan tarvittaessa täydentää mekaanisella puhdistuksella. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 3-6 hoitokertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa. Sarjahoitona tehtynä ultraäänellä voidaan kiinteyttää veltostunutta kasvojen ihoa, tasoittaa ihon syvempiä pintajuonteita ja laajentuneita ihohuokosia sekä elävöittää ja kirkastaa tukkeutunutta ja sameaa ihoa.

Hoidon hinta: 85€

Hoito sis. kaksoispuhdistus, ultraäänikuorinta, kosteuttava ja kiinteyttävä ultraääni-imeytys, naamio, hieronta, loppuvoide. Kesto 60min.

Timanttihionta ja ultraääni-imeytyshoito

 

Tässä yhdistelmähoidossa yhdistyvät timanttihionnan kuorivat vaikutukset sekä ultraäänen kosteuttavat ominaisuudet.

Hoidon hinta: 100€ 

Hoito sis. kaksoispuhdistus, kuorinta timanttihiontalaitteella, tehoaineiden imeytys kosteuttavalla ja     kiinteyttävällä ultraäänellä, naamio, hieronta, loppuvoide. Kesto 60min. 

Mekaaninen ihonpuhdistus

 

​Mekaaninen ihonpuhdistus on erittäin syväpuhdistava hoito ja se voidaan tehdä iholle, jolla esiintyy mustapäitä, miliumeja sekä pieniä märkäpäitä.Mekaaninen ihonpuhdistus hoitaa ja heleyttää ihoa sekä poistaa tehokkaasti vaikeitakin epäpuhtauksia. Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa iho valmistellaan puhdistukseen kuorinnalla ja höyrytyksellä, jolloin myös epäpuhtauksia on helpompi ja kivuttomampi poistaa mekaanisesti. Puhdistuksen jälkeen kasvoillesi laitetaan ihoa rauhoittava seerumi, naamio ja hoitovoiteet. Epäpuhtauksien määrästä riippuen ei välttämättä yksi hoitokerta riitä ja näin ollen muutamakin hoitokerta voi olla tarpeellista. 

Hoidon hinta: 85€ 

Hoito sis. kaksoispuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, puhdistava tehoseerumi, rauhoittava naamio, hieronta, loppuvoide. Kesto 60min.