Jalkahoidot

Jalkojenhoito on toisille pientä arkielämän ylellisyyttä, toisille sairauden ja vaivojen ehkäisyä tai hoitoa.

 

Jalkojen iho vaatii erityistä huolenpitoa. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.

 

Hoidamme jalkojen ihomuutokset, känsät, syylät, kovettumat ja kynnet kuntoon. Jalkahoito on tarpeen erityisesti diabetestä, reumaa ja proriasista sairastaville sekä seisomatyötä tekeville ja runsaasti liikkuville. Käytämme jalkaporaa hoidoissa.

Teemme myös hemmottelevia jalkahoitoja. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä. Tällä kauneudenhoitorutiinilla sekä painavat jalat että mieli kevenevät. Huomioithan, että lakkaus ei kuulu mihinkään hoitoon, vaan se pyydetään erikseen hintalisällä.

 

Perus jalkahoito  60€

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien ym. poisto, raspauksen, kynsien hoidon poralla, leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen poralla ja lyhyen hieronnan. Hoidon kesto 60min.

Hemmotteleva jalkahoito  40€

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ja säärien kuorinnan, kosteuttavan naamion ja pitkän hieronnan. Hoidon kesto 30min.

Täydellinen jalkahoito  75€

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien ym. poisto, raspauksen, kynsien hoidon poralla, leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen poralla, jalkaterien kuorinnan, kosteuttavan naamion ja rentouttavan hieronnan. Erinomainen lahjaidea, mikä sopii jokaiselle. Hoidon kesto 75-90min.

    

Shellac- kestolakkaus varpaille: 45€

Shellac- kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä: 35€

Halutessa hoitoihin voi yhdistää myös lakkauksen 10€ hintalisällä. Kynsilakan saa kotiin mukaan.

Jos haluat lakkauksen tuomalla oman kynsilakkasi, veloitamme lakkauksesta 5€.