Ripsienpidennykset

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja tuuhean näköisistä ripsistä? 

 

Ripsienpidennysten avulla saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan! Ripsienpidennykset tuntuvat kevyiltä ja luonnollisilta, mutta näyttävät pidemmiltä, tuuheammilta ja kauniimmilta. Ripsipidennykset eivät ole, kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta.

Volyymipidennyksien avulla saadaan luotua tuuheat ripset myös niille, joilla ei luonnostaan ole paljon ripsiä. Volyymiripset ovat äärimmäisen kevyitä ja pehmeitä ripsikuituja, jonka vuoksi niitä voidaan asettaa useita suhteessa yhteen luonnonripseen.

Suosittelemme käyntiä ripsiteknikon luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat joista ripsiä on näkyvästi pudonnut.

Ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Uusien ripsien laittoon varataan 2 - 3 tuntia. Laittoaika riippuu laitettavien ripsien määrästä. 

Volyymiripsienpidennykset:   130€

Pikahuolto (45min):               55€

Yli 2 viikon huolto (60min):    65€

Yli 3 viikon huolto (90min):    75€

Yli 4 viikon huolto (120min):  85€

Ripsienpidennysten poisto:     25€

Yli kuuden viikon huoltovälistä perimme 100€ tai jos ripsikuituja on enää jäljellä 10%.​

Meillä tehdyillä ripsillä on viikon takuu, joten jos ripsiä tippuu normaalia enemmän, ota yhteyttä viikon sisällä niin saamme varattua uuden ajan mahdollisimman pian! Takuu ei koske pikahuoltoja.

Tärkeitä seikkoja ripsienpidennyksistä

Oikein tehdyt ripsienpidennykset eivät vaurioita luonnonripseä. Ripsikuitu liimataan yksi kerrallaan yhteen omaan ripseen. Liimasauma on ripsen tyvestä vain alle puolet oman ripsen pituudesta. Jos liimaa on koko ripsen mitalta, oma ripsi kuivuu ja katkeaa herkästi. Liima ei saa koskaan ulottua luomelle asti eikä valmiista ripsistä saa löytyä liimapaakkuja.

 

Ripset uusituvat yksilöllisesti 6-14 viikon välein ja kasvu tapahtuu useassa eri kerroksessa. Ripset eivät siis kasva koskaan täysin tasamittaisena rivistönä. Ripsikuitu tipahtaa pois oman ripsesi mukana kun sen kasvukausi on ohitse.

 

Ennen ripsipidennyksiin tuloa

Saapuessasi uusiin ripsiin tai ripsihuoltoon, on erittäin tärkeää, että luonnonripset ovat täysin puhtaat ja kuivat. Pidennyksissä käytettävä liima ei toimi tarkoituksenmukaisesti mikäli ripsissä on meikkiä, rasvaa tai muuta likaa. Huomioi myös, että ripsien kastelusta on kulunut vähintään 2 tuntia ennen hoitoon tuloa (joillakin ripset saattavat kuivua montakin tuntia suihkun tai kasvojen pesun jälkeen). Näin varmistat itsellesi laadukkaat ja kestävät ripsipidennykset ja olet oikeutettu takuuseen, mikäli ripsissä ilmenee ongelmia.

Ripsienpidennysten hoito-ohje

Näitä toimia sinun tulee yleisesti välttää ensimmäisten 24 tunnin aikana: 

suihku, silmien pesu, kyynelehtiminen, ruskettaminen, voiteiden käyttö silmien alueelle, ripsivärin ja muun meikin käyttö, silmien ylimääräinen koskettelu, kylpeminen, saunominen, höyryhuoneet, uiminen, hikoileminen, piilolinssinesteet ja ripsien päällä nukkuminen.

  • Harjaa ripsiä päivittäin aamun ja illoin.

  • Harjaa ripset vain kuivana, märkänä harjatessa viuhkat painautuvat kasaan ja kuivuvat suppuun.

  • Käytä ripsienpidennyksille soveltuvaa, öljytöntä ripsien pesuvaahtoa. Pese ripset päivittäin.

  • Käyttäessäsi hiuslakkaa, suojaa ripset kädellä laiton ajaksi ettei se laskeudu ripsiin

  • Volyymien kanssa EI voi käyttää edes ripsienpidennyksille suunniteltua ripsiväriä

  • Volyymien kanssa ei voi käyttää mitään ripsienpidennysten suoja- tai vitamiinigeeliä

  • Ripsien turha koskettelu, öljymäinen kosmetiikka, ripsiväri, kuumuus, sauna, solarium, kuuma höyry, öljyravintolisät, hormoonitasapainon muutokset, silmätipat ja jotkin lääkkeet saattavat aiheuttaa ripsienpidennysten ennenaikaista putoamista. 

  Wonder Spa

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2020 by Wonder Spa