Colonic -suolihuuhtelu

Paksusuolen huuhtelulla voidaan palauttaa elimistön oma luonnollinen toimintakyky kehon tärkeän ravinnon kiertoprosessin suhteen.

Paksusuolen huuhtelu on vanhanaikainen menetelmä. Se on kivuton ja turvallinen hoito, joka kestää noin tunnin. Hoidon aikana paksusuoleen juoksutetaan kehonlämpöistä suodatettua vettä. Hoidon aikana saat hierontaa, jonka tarkoituksena on rentouttaa ja auttaa huuhteluveden sekoittumista suolen ulostemassaan. Uloste muuttuu juoksevammaksi ja kulkeutuu poistoletkun kautta viemäriin.

 

Hoitokertojen määrä on yksilöllinen. Kaksi tai kolme ensimmäistä kertaa olisi kuitenkin syytä sijoittaa yhden viikon ajalle. Hoitaja antaa myös tietoa muista hoitoa edistävistä asioista kuten ruoansulatukseen vaikuttavista tekijöistä, ruoka-aineiden yhdistelystä sekä muista suolen hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä.

Paksusuolen huuhtelu auttaa jo pelkästään väsymykseen. Selvemmät vaikutukset näkyvät kuitenkin suoliston hyvinvoinnissa. Päänsärky katoaa, iho-ongelmat helpottuvat, tunnet itsesi terveemmäksi niin tunteiden kuin mielen tasolla. Koska melkein kaikki sairaudet saavat alkunsa kuona-aineiden kerääntymisestä kehoon, niiden poistaminen myös tervehdyttää ihmistä.

Hoito kerta: 60€

AJANVARAUKSET VAIN NUMEROSTA 0400740238

Scio- bioresonanssihoito

Jokaisella elollisessa aineksella: viruksella, bakteerilla, elimellä ja solulla on oma taajuus, oma sähköinen värähtelynsä.

Scio mittaa nämä arvot löytäen epäkohtia.

 

Scio käy asiakkaan kehoa läpi kuten virustorjuntaohjelma tietokonetta, etsien kehon heikkoudet, allergiat, bakteeritasapainohäiriöt, puutokset, toimintahäiriöt, stressin aiheuttajat, hormonitoiminnot, kasvaimet, entsyymienmuodostuksen ja ruoansulatuksen ongelmat kehon sähköisten värähtelyiden avulla.

Scio tuo julki asiakkaan terveyteen vaikuttavat tekijät, pohjautuvatpa ne lapsuudesta, ruokatottumuksista, stressistä tms. Jatkuva stressi aiheuttaa vastustuskyvyn heikkenemistä, kroonisia sairauksia ja mielialojen vaihteluja. Scio on poikkeiksellinen laite, jolla voidaan poistaa näitä häiriöitä ja normalisoida kehoa. Se on eräänlaista taajuushoitoa. Scio tutkii kehoa kokonaisuutena, jolloin tulee esiin myös eri ongelmien yhteisvaikutus.

 

Hoito/analyysi kestää noin 2 tuntia. Asiakkaan ranteisiin, nilkkoihin ja päähän kiinnitetään elektrodit, jolloin voidaan aloittaa tutkimus. Tämän jälkeen tietokoneeseen saadut tulokset käydään läpi ja kehoa hoidetaan joko tasapainottaen tai aktivoiden.

Hoidossa käydään läpi muun muassa mineraalit, vitamiinit, aminohapot, virukset, bakteerit, raskasmetallit, kudosten toksisuus, stressitekijät, välittäjäaineet, hormonit, lihakset, nivelet, nikamat, elinten elinvoimaisuus, umpirauhaset, ym.

 

Sciolla voidaan hoitaa:

fobioita, traumoja, TMJ oireita, aivokäyriä, rauhastoimintaa, selkärankaa, allergioita, sydän- ja verisuonijärjestelmää, hormonitasapainoa, hermostoa, virus-, bakteeri- ja sienitartuntoja ja homeallergiaa, oppimishäiriöitä, stressiä, väsymystä, ahdistusta, harhoja, levottomuutta, itseluottamuksen puutetta, jännittämistä jne.

Hoito, kuten tutkimuskin on hyvin kehoystävällinen ja turvallinen, se soveltuu kaiken ikäisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä asiakkaille joilla on sydämentahdistin.

Hoito kerta: 85€

AJANVARAUKSET VAIN NUMEROSTA 0400740238