Yon-Ka- kasvohoidot

Yon-Ka:n tavoitteena on tarjota ylellinen, täydellisen rentouttava hoitohetki, joka tarjoaa mielihyvää kaikille aisteille eteerisestä tuoksumaailmasta.

Lähtökohtana luonto - varmoja hoitotuloksia.

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Yon-Kan tuotteet ovat kasviperäisiä, Ranskassa kehitettyjä ja tarkkaan tutkittuja, eikä ole eläinkokeilla testattuja. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

Yon-Ka tuotteiden ydin, ”Yon-ka sydän”on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, kurjenpolven, rosmariinin, sypressin ja timjamin- yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Myös miehet voivat nauttia eteeristen öljyjen hyvää tekevästä vaikutuksesta. Yon-Ka for Men tarjoaa miehille yksilöidyt 

hoitoratkaisut, jotka vastaavat rasvaisemman, paksun sekä päivittäisen parranajon rasittaman ihon erityisvaatimuksiin.

Yon-Ka for Men tuotteita myydään hoitolastamme.

 

Yon-Ka:lle itsestään huolehtiminen tarkoittaa mielen ja kehon tasapainon uudelleen löytämistä, ihon alkuperäisen energiatasapainon ja hyvinvoinnin palauttamista.

Hoidot soveltuvat kaikenikäisille ja ne tehdään yksilöidysti jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Yon-Ka kasvohoito 60min   90€

Yon-Ka kasvohoito 75min   100€

Yon-Ka kasvohoito 90min   110€

Erittäin monipuolinen, kokonaisvaltainen kasvohoito. Jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä kasvohoito sopii kaiken ikäisille ja tuloksena on puhtaampi, heleämpi, tasaisempi iho sekä rentoutunut olo. 

 

Hoitoon sisällytetään tarpeen mukaan ja hoitoajasta riippuen kasvohieronta, mekaaninen puhdistus, ultraäänikuorinta/-puhdistus/-imeyttäminen, timanttihionta tai käsien/päänahan hieronta. Hartiahieronta sisältyy aina hoitoon. Sinun ei tarvitse itse osata päättää hoidon sisältöä, voimme suunnitella hoidon yhdessä.

Alpha-Vital- kasvohoito 75min    115€

Kirkastava ja uudistava hedelmähappokasvohoito. Erittäin edistyksellinen ihon ikääntymismuutoksia

ennaltaehkäisevä ja kirkastava kasvohoito palauttaa ihon luonnollisen hehkun, tasaisuuden ja nuorekkuuden

heti ensimmäisellä hoitokerralla. Sopii erinomaisesti niin kosteusköyhälle, epäpuhtaalle kuin ikääntyvälle iholle.

Miesten Yon-Ka kasvohoito 60min    90€

Hoito kosteuttaa, puhdistaa, kirkastaa ja kiinteyttää rasittunutta ihoa.